Secondi
Dania z mięsem / Meat dishes
Filetto di manzo con salsa di aceto balsamico
 
Polędwica wołowa w sosie z octu balsamicznego podawana na szpinaku / Beef tenderloin in balsamic vinegar sauce served on spinach
Straccetti di filetto di vitello con rucola
 
Cielęcina z rukolą i pomidorami koktajlowymi/ Veal with arugula and cherry tomatoes
Maiale alla griglia marinato in yogurt con Crocchette di patate
 
Grillowana karkówka w marynacie jogurtowej podawana z warzywami z pieca/ Grilled chuck in yoghurt marinade served with vegetables from the oven
Scaloppina di pollo al limone
 
Piersi kurczaka duszone w soku z cytryny, podawane ze szpinakiem i z rukolą / Chicken breast braised in lemon juice, served with spinach and arugula
Saltimbocca alla romana
 
Cielęcina z szynka włoską podawana na soczystych szparagach z pieczonymi ziemniakami / Veal with Italian ham served on juicy asparagus with baked tomatoes
Grigliata mista di carne
 
Mieszanka grillowanych mięs/ Mix of grilled meats